Catalog de produse

Ulei Camelia

Ulei extravirgin


Uleiul de Camelia sau de Ceai verde a fost folosit de demult ca si un ulei pentru frumusete de femeile din Japonia. Este un ulei emolient, extras din semintele plantelor de Ceai Verde.

Uleiul de Camelia presat la rece hraneste pielea, mentine elasticitatea si previne deshidratarea.


Puteti folosi uleiul de Camelia ca si un demachiant pur si natural.

Se poate utiliza pentru unghii casante, ingrijirea mainilor si cuticulelor, ingrijirea parului si scalpului.


Dupa aplicare confera o senzatie usoara pielii, de uscat pentru ca se absoarbe foarte rapid.

Detalii

  • neto 100 ml


49,00 lei

Ulei Camelia

INCI: Camellia sinensis seed oil; Ulei presat la rece.
Culoare: galben auriu.
Textura: fluida, se absoarbe foarte repede in piele.
Miros: imperceptibil caracteristic uleiurilor vegetale
Ambalaj: flacon personalizat cu pulverizator

Pentru eficienta si hidratare maxima uleiurile se aplica pe pielea umeda.

Se poate utiliza pentru ten si corp.

Nu exista nici un comentariu inca.

Web design | Artvisiona.ro © 2011 Reverto. Toate drepturile rezervate.